نصب، راه‌ اندازی و آموزش Microsoft Project Server

فرم درخواست نصب و راه‌ اندازی Microsoft Project Server در سازمان (EPM مایکروسافت)

در صورت نیاز به نصب ، راه اندازی و آموزش Microsoft Project Server یا همان EPM مایکروسافت در سازمان خود، فرم زیر را تکمیل فرمایید. در اسرع وقت با شما تماس خواهیم گرفت.

در سال ۲۰۰۰ میلادی س از مدت‌ها انتظار شرکت مایکروسافت(Microsoft)  جهت رقابت هرچه بهتر با دیگر سازنده‌های نرم‌افزارهای مدیریت و کنترل پروژه در جهان، بهترین راهکار مدیریت پروژه خود را که همان پراجکت سرور(Project Server)  می‌باشد معرفی و به بازار عرضه کرد. خوب همانطور که از نام آن پیداست پراجکت سرور یک روش جهت مدیریت پروژه‌های ما این بار تحت سرور می‌باشد که البته نرم‌افزارهایی به صورت پیش نیاز قبل از فعال سازی نیاز دارد.

لازم به ذکر است که پراجکت سرور جهت حذف برادر خود مایکروسافت پروجکت(MSP) ارائه نشده است؛ در واقع این روش به عنوان یک راهکار کاربردی جهت بالا بردن انعطاف پذیری و بهبود عملکرد کاربران برادر بزرگتر خود ساخته و به بازار ارائه شده است. پایه و اساس استفاده از آن در واقع نیازمند نصب نرم‌افزار ام اس پروجکت در رایانه شخصی می‌باشد؛ هرچند که مایکروسافت در این قسمت هم نکته‌ای را از قلم نیداخته است. جهت افزایش بهره‌وری سازمان‌ها، فضایی به غیر از فضای نرم‌افزاری را جهت کاربری و دسترسی آسان‌تر به کاربران ارگانی و شرکتی ارائه داده است که در واقع با این عمل محبوبیت خود را میان کاربران این شرکت چند برابر کرده و به اعتبار خود افزوده است.

نحوه راه‌ اندازی و نصب Microsoft Project Server

قبل از آموزش نصب و راه اندازی Microsoft Project Server​ بهتر هست ابتدا از پیش نیازهای این نرم‌افزار صحبت کنیم. مایکروسافت پراجکت سرور از نرم‌افزار مایکروسافت شیر پوینت(Microsoft Sharepoint) به عنوان مرکز داده‌های خود استفاده می‌کند و تحلیل داده‌ها را در آن انجام می‌دهد تا دیگر نیاز به یک دیتابیس اصلی را مرتفع کند و حتماً باید برای استفاده از این راهکار از قبل نرم‌افزار مایکروسافت شیر پوینت را روی سیستم خود یا همکاران دیگر سازمان نصب کرده باشیم که این نرم‌افزار هم برای همگان قابل دسترس می‌باشد.

 حال نوبت به ساختاری برای مدیریت داده‌های ورودی به سرور می‌شود که جهت انجام این امر نیز که به خودی خود  از مهم‌ترین اساس‌های نصب پراجکت سرور محسوب می‌شود به پیش نیاز دیگری به نام نرم‌افزار مایکروسافت سکوئل سرور(Microsoft SQL Server)  نیاز داریم که جهت مدیریت داده‌های ورودی و خروجی و جهت ذخیره کردن تمام اطلاعات یک سازمان بزرگ که شامل چارت سازمانی، اهداف استراتژیک، تقسیم وظایف و منابع و غیره استفاده می‌شود. این نرم‌افزار هم قبل از پیاده سازی پراجکت سرور باید روی سیستم خود و دیگر همکاران مجموعه نصب و راه‌اندازی گردد.

تنها دو روش برای تعامل کاربران با این راهکار توسط مایکروسافت ارائه شده است که در ادامه به هر کدام از آنها به صورت مجزا می‌پردازیم:

 -اولین و خوب مهمترین راه برای استفاده از پروجکت سرور در سازمان، نصب Microsoft Project Server ‌میباشد که از قبل مطلع هستیم که یکی از بهترین نرم‌افزارها جهت مدیریت و کنترل پروژه و همچنین ارائه زمان‌بندی‌های مناسب برای استفاده مدیران پروژه در پروژه‌های کوچک، متوسط و مقیاس نسبتاً بزرگ به حساب می‌آید که رابط کاربری آن بسیار کاربرپسند (User Friendly) بوده و چیدمان داخلی و دستورهای نرم‌افزاری آن نیز از استانداردهای PMBOK پیروی می‌کند و اکثراً به عنوان نرم‌افزار پیش فرض روی سیستم‌ها از سری نرم‌افزارهای اولیه مایکروسافت آفیس قرار می‌گیرد ولی در صورتی که نیاز به استفاده از پراجکت سرور وجود داشته باشد  و لیکن این نرم‌افزار به صورت پیش فرض نصب نشده باشد، حتماً باید در صورت نیاز کاربران از قبل روی سیستم نصب گردد.

– PWA که همان نسخه وبی این راهکار (مایکروسافت پروجکت سرور) می‌باشد توسط مرورگر وب نیز در دسترس کاربران این ساختار قرار می‌گیرد؛ اما برخلاف ترس اکثر کاربران هیچگونه تفاوت و کمبودی در سرعت پردازش دسترسی به ابزارها و نحوه اتصال دیده نمی‌شود و تنها تفاوت آن با روش قبلی این هست که دیگر دسترسی به پروژه‌ها و دستورات سازمانی در قالب یک نرم‌افزار نیست و در فضای ابری وب و به صورت یک سایت نمایش داده شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نصب، راه‌اندازی و آموزش Microsoft Project Server 

نگاه کاربردی به مایکروسافت پراجکت سرور (Project Server)

 در صورتی که از مایکروسافت پراجکت سرور به صورت PWA یا همان شکل وب استفاده شود دسترسی‌های متنوع و گوناگونی برای مدیران و صاحبین کسب و کار در سازمان‌هایشان موجود می‌باشد که با استفاده از این دسترسی‌ها، این امکان برای مدیران فراهم است که بتوانند از طریق PWA به جداول زمان‌بندی پروژه‌های فعال داخل سازمان دسترسی پیدا کرده و در صورت لزوم و پس از رویت جزئیات از جمله منابع مورد استفاده در پروژه، تعداد نیروی کار دخیل در پروژه‌ها و میزان هزینه‌های جاری، گزارش‌گیری‌های مطلوب خود را از داخل وب استخراج کرده سپس مورد بررسی و جمع‌بندی جهت تصمیم‌گیری‌های آتی خود قرار دهند. به همین دلیل است که راه‌ اندازی Microsoft Project Server برای مدیران و صاحبین کسب و کار از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.

 ابزارها و فیلدهای تخصصی مدیریتی جهت استفاده مدیران در PWA وجود دارد که توانایی آینده نگری، مدیریت ریسک و جلوگیری از بحران‌های احتمالی سازمانی را در نگرش یک مدیر توانا ایجاد کرده و به توانایی‌های مدیریتی صاحبین مشاغل می‌افزایند که برای نمونه می‌توان وجود ابزارهایی همچون جدول‌ها، تایم شیت‌ها و نمودارهای اصولی را نام برد.

 حال نوبت به آن رسیده است تا از مزایای این ساختار(پراجکت سرور) برای مدیران پروژه و فعالان در حوزه مدیریت و کنترل پروژه سخن بگوییم؛ برای آنکه یک پروژه به نحو احسنت در ابعاد و احجام مختلف انجام شود، نیاز هست که یک شخص به عنوان مدیر پروژه که دارای تخصص کافی برای این امر می‌باشد انتخاب شود تا این شخص بتواند با ایجاد تعامل با افراد متخصص دخیل در پروژه‌ها از ابتدا تا انتهای مسیر پروژه همکاری  ثمربخشی را انجام داده و به اهداف نهایی پروژه دست یابد؛ نتایجی که در انتهای پروژه از طرف کارفرمایان و پیمانکاران مورد تایید واقع گردد نتایجی  هستند که نکاتی از جمله برنامه‌ریزی دقیق و در عین حال انعطاف‌پذیر، زمانبندی مناسب، تخصیص منابع، تسطیح منابع و به حداقل رساندن هزینه‌ها را در وهله اول رعایت کرده باشند؛ حال مدیران پروژه جهت دستیابی به این نتایج می‌بایست در کنار تعامل مفید با تیم پروژه خود، تقسیم وظایف و بررسی انجام آنها را به نحو احسنت انجام دهند که پروجکت سرور به عنوان یک نقطه قوت برای این امور در نسخه PWA ابزارهای متنوع و پرکاربردی در اختیار مدیران پروژه قرار داده است که با استفاده از آنها تیم پروژه شرح وظایف خود را می‌توانند در پورتفوی شخصی خودشان ملاحظه کنند و در جریان آخرین تغییرات صورت گرفته در پروژه چه در بحث منابع و چه در بحث وظایف قرار گیرند؛ در صورت نیاز با دادن دسترسی‌های کافی به آنها گزارش کار خودشان را در این فضا قرار داده و مورد بررسی مدیران پروژه قرار می‌گیرد. در نتیجه شاهد تعاملی دو طرفه و موثر بین افراد دخیل در پروژه خواهیم بود.

 یکی دیگر از فیلدهای کاربردی دیگر که برای استفاده مدیران پروژه در مایکروسافت پراجکت سرور قرار داده شده است ابزارهای اندازه‌گیری و مقیاس‌بندی منابع پروژه می‌باشد که توانایی‌هایی از جمله تحلیل و پیش بینی موثر در آینده پروژه را به مدیران این حوزه اعطا می‌کند.

 همچنین تایم شیت‌های افراد تیم پروژه این امکان را فراهم کرده است تا مدیران پروژه بتوانند حقوق و دستمزد این کارکنان را از روی گزارش کارهایشان و میزان کارکرد هر فرد در پروژه‌های فعال محاسبه کنند و در صورت نیاز به پرداخت آن بپردازند؛ لازم به ذکر است که این قابلیت به صورت محاسبه ساعتی، روزانه، هفتگی و ماهانه در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. به طور کلی می‌توان گفت که هر پروژه به صورت جداگانه می‌تواند فضای وب PWA خود را داشته باشد؛ ادمین‌ها هر کدام اجازه دسترسی به بخش‌های مورد نیاز هر فرد را می‌توانند برای کارتابل شخصی هر نیرو اعمال کنند و آنها را در اختیار مدیران پروژه قرار دهند تا در کنار درست انجام شدن پروژه، امنیت کاری قابل قبولی را برای مدیریت ریسک و مدیریت بحران‌های احتمالی افزایش داده و احتمال هرگونه اشتباه را به حداقل برسانند.

 از سال ۲۰۰۰ تا به امروز تقریبا ۸ نسخه از این نرم‌افزار توسط شرکت مایکروسافت به بازار ارائه شده است که با توجه به اهداف این مجموعه هر ساله کاربری آنها بهتر شده و در اختیار سازمان‌ها و مدیران پروژه قرار گرفته است؛ در تمام این سال‌ها شاهد بهبود عملکرد سیستمی و کاربری پراجکت سرور بوده‌ایم و در کشور ایران هم این نرم‌افزار در فیلدهای مختلف مدیریتی، پروژه‌ای و صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خدمات ما در نصب، راه‌اندازی و آموزش Microsoft Project Server

 وب سایت علمی پروجکت یار به عنوان یک منبع تخصصی در حوزه کنترل و مدیریت پروژه امکان مشاوره جهت نصب و راه‌ اندازی Microsoft Project Server را برای شما عزیزان تهیه و تدارک دیده است؛ امید هست که این مطالب برای شما مفید واقع شود و در سریع‌ترین حالت بتوانید این نسخه را نصب، راه‌اندازی و آموزش ببینید تا ما نیز شاهد پیشرفت روزافزون این دانش در سطح کشور عزیزمان ایران باشیم. 

0 پاسخ به "نصب، راه‌ اندازی و آموزش Microsoft Project Server"

ارسال یک پیغام

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




مهندس محمد فلاح
دارای مدرک مدیریت پروژه حرفه ای PMP از PMI آمریکا

بیش از 14 سال سابقه حرفه ای در پروژه های عمرانی و صنعتی

تلفن تماس: 09398593789
ایمیل: fallah@projectyar.com

30% تخفیف تمامی دوره‌ها

فرصت باقی‌مانده: 0 روز 0 ساعت 0 دقیقه 0 ثانیه !
X